iklan lagi

Pages

Saturday, November 27, 2010

MaRi MeNaRi

yang ni plak br berlaku pg tadi...de training tarian 1 malaysia kat kompleks kejiranan presint 16...fuh! berpeluh ketiak..dr kul 7.30 sampai 9.30...letih akak!!!

konon cerite ari ni de org rtm nk wat liputan..x nmpk kamera besar pun...x merasa gak aku masuk tb..kihkihkih..tp bukn tu tujuan utama aku dtg training pun..disebbkan ni training trakhir dn aku x pernh dtg training lg..so, nak x nak dtg le jugak..next week dah nk perform..

selit gambar jap


akk baju biru yg tgh cekak pinggang tu ligat gak menari..aku kt bakang die so, kowang x nmpk aku..hehe


gambar lagi!


ade jugak gambar den..amik sendirik nih..xde org yg nk amikkan..maklum le aku dtg lone ranger je tadi..geng x dtg..

SuKeR MaNdI..

n3 yg ni citer psl xtvt aku n family last weekend...tp br nak kuar sbb terleps pndg.lupa nk interfrem kn...:)

ari tu aku n hubby bwk ank2 (kakak ngn adik je..abg xde duk kg smpai abis cuti sek)g mandi2 kat kolam presint 9..tempat biaser!

derang ni memang gile mandi kolam..ptg ayah de umah,nk mandi kolam sajer!

jom tengok gamba derang tgh berpoya2 kat kolam...ngeeee


sukenye si kakak rongak..


adik kesejukan..kuar kolam masuk kolam..


adik terpaksa dikeluarkan dr kolam serta merta sebb kehilangan seluar!


seluar adik tlh berjaya dikesan..pakai suar dulu!



ayah pujuk ajak balik..kakak kata 5 minit lagi!...huh sebijik mcm ayah.

award ke 2




award lagi..jgn terkejut..ade byk lg award yg akn menyusul slps ni..peti simpanan award dah penuh so kene kuarkan sket...

yg ni pun cik pieja yg bagi.beliau memang pemurah dan suka bg org award..jap nak jwb soklan2 yg telah disediakan oleh beliau:

5 fakta menarik orang yang bagi award ni

1.pemurah sbb bg award kat aku..:)

2.sama jantina dan umur dgn aku...kalo muda aku,muda le beliau..kalo tua aku,tua le beliau..kihkih

3.masih single tp dah berpunya.xde can le pd sape2 yg de hati nk tackle beliau yer..

4.pe lg nk g tau nih..die ni jenis hati kering tp kdg2 tersentuh jugak..pompuan le katekan..dlm hati ada taman..kihkihkih

5.suka cuti2 malaysia.round de world dgn sidia..

Tulis 10 fakta tentang diri sendiri dan hobi

duk putrajaya
ade 3 ank n syg sgt2 kat derang
ade 1 hubby 4 ever n ever..(pun syg die sgt2)
happy go lucky
suke duk umah lyn askar yg 3 org nih
suke msk "faveret food" hubby n ank
suke bergoblog sbb nk luahkan hati pewot kat situ
suke mkn mskn omak den
nmpak kasar tp hati lembut
nmpak garang tp takut hantu.(ni laki aku ckp tp diri sendiri tidak mmpu menafikan)..

10 orang yang patut terima dan bagitau sebab

memandangkan aku x ramai follower so, sume follower aku layak dapat.sebab nya derang sudi jadi follower aku..sebagai tanda terima kasih le kiranya...

nota kaki & tgn : nanti aku kuarkan awarad2 yg lain..cukup dulu takat ni..

award yg dah lama kene peram...ngeee



ni award pertama yg cik pieja bagi..dah lama aku peram smpai dah nk berkulat..almaklumlah x penah dpt award sebelum ni smpai x tau nk buat apa dgn award yg ku terima..kuang3...(tp cik pieja tahu rahsia kenapa award2 ni diperam lama..syyyyy)

Write 5 interesting facts about the person who gave u this award

~ kepala die best.lama dah kwn dgn die ni..kenal sejak sek. rendh.rpt sejk
sek menengah..smpai ke ipt smpai le skrg...(org kg aku die nih..)

~ baik hati

~ sporting

~ giler2..not gila

~ amat memahami diri ku ini..(pelbagai sudut n aspek sbb kdg2 kami ni lebih kurg
sama je habit..heheh)

udah2..cukup dah tu 5..x yah lebih2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template by:
Free Blog Templates