iklan lagi

Pages

Sunday, May 30, 2010

entry g merisik

EDISI MERISIK BUNGA

yg ni cerita masih pns..kejadian br berlaku smlm, sbtu 29.5.10 ...ank buah suami,ank kakak ipar yg sulong dah terbukak ati nk mendirikan masjid...rombongan merisik gerak dr putrajaya pd pukul 8.30 pg dan selamat smpai ke Felda Jelai,Tampin,Nogori 9 jam 1.30 tghari...penat jugak sbb cuaca pns sungguh...meh aku tepek gambar sikit..tp x byk sbb sebuk menjaga ank smpai lupa nk snap gambar..


askar br masuk kete..nk gerak dah ni




sekali jem daaa...bosan betul!!


kite posing dulu..hehehe!


ni le die pak supir kami..letih ye bang jem2 gini


arah yg mana satu ya?


selamat sampai..bermulale mukadimah merisik


mak bakal pengantin pompuan..selaku tuan umah

sekali gambar cincin dan gamba rombongan yg lain ilang..sape yg DELETE gambar nih....geram betul ler..kalo dah dpt ke tgn askar, abih sume dideletenye..berasap telinge tul!!


tuan rumah yg "otai giler" telah mengajak aku berduit karok..lagu jgn pisahkan...


bakal besan pun cuba bakat


ank aku yg kecik pun...dlm kepanasan dan kepeluhan..nyanyi lagu "NEGARAKU"..wakaka..x bleh blah betul.


kak ipar aku..mak bakal pengantin lelaki


nk selit gak..ni le bunga yg kami risik..yg duk tgh2 tu..

bwk anak jalan2

23.05.2010
Tasik Titiwangsa, Kuala Lumpur.

ni citer flashback saje nk memeriahkan entry aku..almaklumlah,page baru..xde isi lg...
hari ahad 23.05.2010, disebbkan keboringn duk umah aku pun dok susun ayat power ajk mr.suami kuar jln2...konon2 nk bwk ank2 jln..sian derang boring duk umah...padahal aku yg cemuih duk umah...pk punye pk nk g mane...last2 mr.suami usul cdngn ajk g tasik titiwangsa...

fuhh!! bapak penat bwk budak2 ni..sekali dpt keluar, mcm pakai batery kuasa generator..x larat nak mengejar..yg besar 2 org tu kejap2 ilang...tp ok lg sbb derang pandai balik port stesen..yg paling payh yg kecik sekali..ade ati nk ilang2 tp x nmpak je muke aku..ujan!!tu yg kene ekor je..aku le yg letih..abih sume tenaga luar dalam yg ade..

nak lebih syiok, ni gmbar2 iringan..nk bykkan page blog ler katekan..


meleleh org tu tengok adik ngn abg menjilat eskrim






















time to balik sarang..pg tadi punye le terik..kejap je dah nk gelap..

Friday, May 28, 2010

wayang pendek



lagu ni adik blaja dr abg dan kakak..sumber dr sekolah kemas putrajaya bunga alamanda...

fuhhh!!!!

aduhaii...nak berblog punye pasal smpai kul 2.30 pg aku menggodek....
aku ni budak br belaja..so, blog aku tak le sehebat blog2 kowang yg dah arif dlm penulisan blog ni..aku hrp kowang terima ler seadanye rupe bentuk blog aku ni..hehhehe

Thursday, May 27, 2010

haishhhh..memblog le pulak!!!!


Assalamualaikum w.b.t
utk sekian kalinye aku membuat catatan dlm blog yg menjadi tempat aku mencurah rasa,pendapat,cerita suka-duka dan sebagainya untuk aku kongsikan bersama insan2 yg sudi membaca..terutamanye yg rapat ngn aku lerrr....
1st of all, aku nak kenalkan serba sedikit psl empunya diri..nama sebenar Zaini bt Hamzah..lahir pd 28.06.1979, asal btg kali,Hulu Selagor....status aku dah kawin..ank dah tiga(mcm x caye je aku dah de 3 ank)
Aku ni bukan sape2 pun..hanye org biase...sentiasa hidup dlm keserdehanaan...cept mrh tp cept cool...lantak le ape org nk kate janji aku enjoy disamping suami dan ank2 dan rakan2 yg sekufu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template by:
Free Blog Templates