iklan lagi

Pages

Thursday, December 2, 2010

n3 pagi ini sebelum bz time


jrg aku posting pg2 mcm ni..memandangkan jap2 lg aku de keje nk buat,tu pasal kene update blog pg2..sian kat blogger2 yg dtg jenguk aku tp xde n3 baru..walaupun n3 cepisan gitu..hehhee
just 2 say hello to all my visitor..morning n Assalamualikum w.b.t..harap2 kowang sume happy je hari ini..keje ngn happy..lepak ngn happy...buat apa pun dgn perasaan happy..apa pun yg sdg kita fikirkan,lakukan...buatlah dgn hati yg gumbira gitu...even sdg bersedih,set ur mind,lakukan dgn happy...tp kalo sedang kene marah or sdg kena maki,camne nak menghappy kan diri yer...yg tu kowang kene BERTABAH je lah...hehee
caucincau!!!!!!!!

7 comments:

pink lady said...

amboi kak zai, serabut btul... yng x tahan seksi bangat... heheh

zai said...

hahaha...terlopong plak dibwh itu....padahal x stat lg pun..awak pun tahu..(gimik je tu)..:)

~ PIJA ~ said...

zai..

sungguh tak tahan tgk sekirt pompuan tu...aku da imagine ko nih..hahaha

zaikodek said...

kalo aku le camtu..ermm..comey gak kan..hahaha..

Encik MamaT said...

wah.. entry memang menunjukkan anda dalam kekalutan waktu.. huhu

Fuziani JSR said...

Kalau keadaan serupa pic atas tu.... mmg gila nye sibuk.... Sian ye... Sabar aje lah.

Idy Saha said...

Saya lagi kalut. HUHU~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template by:
Free Blog Templates